Ga naar de inhoud
Home » ‘s-Hertogenbosch – Samen tegen georganiseerde criminaliteit in de transportsector

‘s-Hertogenbosch – Samen tegen georganiseerde criminaliteit in de transportsector

 Oost-Brabant heeft een sterke economische positie met een goede logistieke infrastructuur. Dat is positief voor onze economie en werkgelegenheid, maar brengt ook kwetsbaarheden met zich mee. Oost-Brabant is niet alleen een transportknooppunt voor legale goederen, maar ook voor illegale goederen, zoals drugs, geld en wapens. Deze vorm van criminaliteit brengt geweld met zich mee en ondermijnt de transportsector en de overheid. Om criminele inmenging in de transportbranche – weg, water of spoor – tegen te gaan hebben de veiligheidspartners in Oost-Brabant deze week controles uitgevoerd en voorlichtende gesprekken gehouden. Read More