Meteen naar de inhoud
Home » Over ons …

Over ons …

www.112wwft.nl is een website voor FEC, RISK of COMPLIANCE PROFESSIONALS in de strijd tegen Financieel Economische Criminaliteit (FEC) en omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan die strijd bied ik u (onder andere) deze automatische-nieuws-aggregator aan. De robot bevat nieuwsberichten over beheersing van integriteitsrisico’s zoals WITWASSEN, terrorisme, sancties, fraude, corruptie, omkoping en andere onderwerpen. Door kennis te nemen van de nieuwsberichten kunt u als FEC, RISK of COMPLIANCE PROFESSIONAL op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit stelt u in staat om de beheersmaatregelen van uw instelling in het kader van de Wwft, Wft en Sanctiewet up-to-date te houden!

Daarnaast zijn de nieuwsberichten relevant voor CAMS-alertafhandelaars die signalen van ‘adverse media’ oppakken. Ook afhandelaars die reguliere alerts verwerken zullen baat hebben bij de berichten; het zal hen helpen de alerts sneller te duiden als ze een brede kijk hebben op de verschillende verschijningsvormen van (financiële) criminaliteit.

SIRA en CAMS scenario enhancement specialisten kunnen hun voordeel doen door de risico- en scenarioset van hun instelling bij te werken als er een nieuwe typologie te ontwaren is.

De nieuwsberichten zijn verder interessant voor iedereen die belang stelt in de bestrijding of beheersing van Financieel Economische Criminaliteit (FEC) en andere integriteitsrisico’s.

De home page bevat de nieuwsberichten gesorteerd op datum. Met behulp van de filter kunnen de berichten per categorie of datum worden ingezien. Dat kan ook door te klikken op de categorie-aanduiding in een bericht.

Veel leesplezier!

Albert Stoetzer

To uncover a crime is to prevent another!

Op zoek naar een AML/CTF Transactiemonitoring Systeem kijk dan eens op deze pagina!

Op zoek naar een een PEP Check of Screening oplossing kijk dan eens op deze pagina!