Over ons …

Deze site word u aangeboden door Stoetzer Compliance Services en bevat links naar nieuwsberichten over integriteitsrisico’s zoals witwassen, terrorisme, sancties, fraude, corruptie, omkoping en andere onderwerpen.

Door kennis te nemen van de nieuwsberichten kunt u als risk of compliance professional op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit stelt u in staat om de beheersmaatregelen van uw instelling in het kader van de Wwft, Wft en Sanctiewet up-to-date te houden!

Daarnaast zijn de nieuwsberichten relevant voor alertafhandelaars die signalen van ‘adverse media’ oppakken. Ook afhandelaars die reguliere alerts verwerken zullen baat hebben bij de berichten; het zal hen helpen de alerts sneller te duiden als ze een brede kijk hebben op de verschillende verschijningsvormen van (financiële) criminaliteit.

SIRA en CAMS scenario enhancement specialisten kunnen hun voordeel doen door de risico- en scenarioset van hun instelling bij te werken als er een nieuwe typologie te ontwaren is.

De home page bevat alle nieuwsberichten gesorteerd op datum. Met behulp van de filter kunnen de berichten per categorie of datum worden ingezien. Dat kan ook door te klikken op de categorie-aanduiding in een bericht.

Veel leesplezier!

Albert Stoetzer

To uncover a crime is to prevent another!