Ga naar de inhoud
Home » Over ons …

Over ons …

FEC Financial Economic Crime

www.112wwft.nl is een website voor FEC, RISK en COMPLIANCE PROFESSIONALS in de strijd tegen Financial Economic Crime (FEC) en omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan die strijd bied ik u (onder andere) de automatische-nieuws-aggregator aan. De robot bevat nieuwsberichten over beheersing van integriteitsrisico’s zoals WITWASSEN, terrorisme, sancties, fraude, corruptie, omkoping en andere onderwerpen. Iedere 10 minuten worden de nieuwsberichten bijgewerkt op basis van bronnen zoals INTERPOL, EUROPOL, EPPO, EUROJUST, FIU-NL, NCA, DNB, AFM, FEC, AMLC, OPENBAAR MINISTERIE en vele andere bronnen zoals DE RECHTSPRAAK en DE RIJKSOVERHEID; intussen zelfs meer dan HONDERD! Door kennis te nemen van de nieuwsberichten kunt u als FEC, RISK of COMPLIANCE PROFESSIONAL op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit stelt u in staat om de beheersmaatregelen van uw instelling in het kader van de Wwft, Wft en Sanctiewet up-to-date te houden!

112wwft.nl is een website voor FEC, RISK en COMPLIANCE PROFESSIONALS
Credits; MS Bing Designer en 112Wwft.nl

Daarnaast zijn de nieuwsberichten relevant voor CAMS-alertafhandelaars die signalen van ‘adverse media’ oppakken. Ook afhandelaars die reguliere alerts verwerken zullen baat hebben bij de berichten; het zal hen helpen de alerts sneller te duiden als ze een brede kijk hebben op de verschillende verschijningsvormen van (financiële) criminaliteit.

SIRA en CAMS scenario enhancement specialisten kunnen hun voordeel doen door de risico- en scenarioset van hun instelling bij te werken als er een nieuwe typologie te ontwaren is.

De nieuwsberichten zijn verder interessant voor iedereen die belang stelt in de bestrijding of beheersing van Financieel Economische Criminaliteit (FEC) en andere integriteitsrisico’s.

De nieuwspagina bevat nieuwsberichten gesorteerd op datum. Met behulp van de filter kunnen de berichten per categorie of datum worden ingezien. Dat kan ook door te klikken op de categorie-aanduiding in een bericht.

De website bevat verder informatieve pagina’s zoals deze pagina waar wordt uitgelegd ‘wat een ongebruikelijke transactie is’ in het kader van de Wwft, of deze pagina waar de motieven op een rij worden gezet die bij banken een rol (kunnen) spelen om transacties van cliënten te monitoren. Ook zijn er documentaires en short movies te vinden over FEC Financial Economic Crime.

Veel kijk- en leesplezier!

En ben je op zoek naar een (nieuwe of andere) uitdagende baan in de strijd tegen Financieel Economische Criminaliteit kijk dan eens op de Jobs-pagina!

Albert Stoetzer

To uncover a crime is to prevent another!

Op zoek naar een AML/CTF Transactiemonitoring Systeem kijk dan eens op deze pagina!

Op zoek naar een een PEP Check of Screening oplossing kijk dan eens op deze pagina!