Ga naar de inhoud
Home » @militaircourant: RT by @Marechaussee: De marechaussee, politie en brandweer bezitten een heel bijzonder iets: de meldkamer op locatie. een commando- en verbindingsvoertuig. Wil je meer lezen hierover? Kijk nu op onze website! militairecourant.nl/meldkamer-op-l… @Noventas1 @Defensie @Marechaussee @Brandweer_NL @Politie

@militaircourant: RT by @Marechaussee: De marechaussee, politie en brandweer bezitten een heel bijzonder iets: de meldkamer op locatie. een commando- en verbindingsvoertuig. Wil je meer lezen hierover? Kijk nu op onze website! militairecourant.nl/meldkamer-op-l… @Noventas1 @Defensie @Marechaussee @Brandweer_NL @Politie

De marechaussee, politie en brandweer bezitten een heel bijzonder iets: de meldkamer op locatie. een commando- en verbindingsvoertuig.Wil je meer lezen hierover? Kijk nu op onze website!https://t.co/0BWgqWdKFa@Noventas1 @Defensie @Marechaussee @Brandweer_NL @Politie— Militaire Courant (@militaircourant) July 10, 2024 Read More