Ga naar de inhoud
Home » @OMNoord_Holland: RT by @Marechaussee: Medewerker op Schiphol door @rb_noordholland veroordeeld tot 7 jaar voor invoer 320 kilo cocaïne in mei 2021. Hij stuurde daarbij andere collega’s op Schiphol aan – die zijn al veroordeeld, zie ook: om.nl/actueel/nieuws…. #sterkeluchthaven

@OMNoord_Holland: RT by @Marechaussee: Medewerker op Schiphol door @rb_noordholland veroordeeld tot 7 jaar voor invoer 320 kilo cocaïne in mei 2021. Hij stuurde daarbij andere collega’s op Schiphol aan – die zijn al veroordeeld, zie ook: om.nl/actueel/nieuws…. #sterkeluchthaven

Medewerker op Schiphol door @rb_noordholland veroordeeld tot 7 jaar voor invoer 320 kilo cocaïne in mei 2021. Hij stuurde daarbij andere collega’s op Schiphol aan – die zijn al veroordeeld, zie ook: om.nl/actueel/nieuws…. #sterkeluchthaven Read More