Ga naar de inhoud
Home » @Marechaussee: Gisteravond zijn door @KMar_PenB_SPL 6 mannen aangehouden voor overlast aan boord van een vliegtuig, afkomstig uit Polen. Één van hen verzette zich tijdens de aanhouding. De Marechaussee heeft ze meegenomen voor verder onderzoek, de gezagvoerder heeft aangifte gedaan.

@Marechaussee: Gisteravond zijn door @KMar_PenB_SPL 6 mannen aangehouden voor overlast aan boord van een vliegtuig, afkomstig uit Polen. Één van hen verzette zich tijdens de aanhouding. De Marechaussee heeft ze meegenomen voor verder onderzoek, de gezagvoerder heeft aangifte gedaan.

Gisteravond zijn door @KMar_PenB_SPL 6 mannen aangehouden voor overlast aan boord van een vliegtuig, afkomstig uit Polen. Één van hen verzette zich tijdens de aanhouding. De Marechaussee heeft ze meegenomen voor verder onderzoek, de gezagvoerder heeft aangifte gedaan. pic.twitter.com/hLcVB3VF6q

— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) October 5, 2023
Read More