Ga naar de inhoud
Home » OM vervolgt verhuurbemiddelaar die mogelijk huisvesting voor criminelen faciliteerde

OM vervolgt verhuurbemiddelaar die mogelijk huisvesting voor criminelen faciliteerde

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste vandaag een (grotendeels) voorwaardelijke gevangenisstraf van 8 maanden tegen een 28-jarige man uit Rotterdam, een verhuurbemiddelaar, die verdacht wordt van (gewoonte)witwassen en valsheid in geschrifte. Zijn medewerker, een 23-jarige man uit Rotterdam, wordt hetzelfde verweten. Hij kreeg een strafeis van 5 maanden gevangenisstraf, grotendeels voorwaardelijk, te horen. Beide mannen worden ervan verdacht dat zij criminelen onderdak hebben geboden door hen een woning te bieden waar ze anoniem konden wonen. De woning(en) werden met crimineel geld betaald.Read More