Ga naar de inhoud
Home » @Marechaussee: De recherche van de Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen twee mannen aangehouden in Hoorn. Zij worden verdacht van handel in wapens, munitie en explosieven. We onderzoeken de zaak onder leiding van @OMNoord_Holland. Zie:

@Marechaussee: De recherche van de Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen twee mannen aangehouden in Hoorn. Zij worden verdacht van handel in wapens, munitie en explosieven. We onderzoeken de zaak onder leiding van @OMNoord_Holland. Zie:

De recherche van de Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen twee mannen aangehouden in Hoorn. Zij worden verdacht van handel in wapens, munitie en explosieven. We onderzoeken de zaak onder leiding van @OMNoord_Holland. Zie: https://t.co/Ltuq6goAYp— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) November 7, 2023 Read More