Ga naar de inhoud
Home » @Ksa_Nederland: De Kansspelautoriteit (Ksa) legt Blue High House S.A. een last onder dwangsom op voor het aanbieden van kansspelen op de website betonline Argentinië. De Ksa roept met de last onder dwangsom op dit illegale aanbod per direct te staken en gestaakt te houden.

@Ksa_Nederland: De Kansspelautoriteit (Ksa) legt Blue High House S.A. een last onder dwangsom op voor het aanbieden van kansspelen op de website betonline Argentinië. De Ksa roept met de last onder dwangsom op dit illegale aanbod per direct te staken en gestaakt te houden.

De Kansspelautoriteit (Ksa) legt Blue High House S.A. een last onder dwangsom op voor het aanbieden van kansspelen op de website betonline Argentinië. De Ksa roept met de last onder dwangsom op dit illegale aanbod per direct te staken en gestaakt te houden.https://t.co/hUFHY53Cp5

— Kansspelautoriteit (@Ksa_Nederland) October 16, 2023
Read More