Ga naar de inhoud
Home » @FIOD: Na een eerdere aanhouding vanwege #belastingfraude met valse facturen voor #kledinghandelaren, bleek de man (67) uit #Wateringen hardleers: we verdenken hem van het voortzetten van zijn illegale praktijken en hielden hem opnieuw aan.

@FIOD: Na een eerdere aanhouding vanwege #belastingfraude met valse facturen voor #kledinghandelaren, bleek de man (67) uit #Wateringen hardleers: we verdenken hem van het voortzetten van zijn illegale praktijken en hielden hem opnieuw aan.

Na een eerdere aanhouding vanwege #belastingfraude met valse facturen voor #kledinghandelaren, bleek de man (67) uit #Wateringen hardleers: we verdenken hem van het voortzetten van zijn illegale praktijken en hielden hem opnieuw aan. https://t.co/HtCm3sPKWx

— FIOD (@FIOD) October 16, 2023
Read More