Meteen naar de inhoud
Home » @Ksa_Nederland: Vergunninghouders van online kansspelen zouden sneller en beter kunnen ingrijpen bij onmatig spel of een mogelijke gokverslaving. Dat gebeurt bij te veel aanbieders nu onvoldoende. Dit concludeert de Kansspelautoriteit (Ksa) na een uitgebreid onderzoek:

@Ksa_Nederland: Vergunninghouders van online kansspelen zouden sneller en beter kunnen ingrijpen bij onmatig spel of een mogelijke gokverslaving. Dat gebeurt bij te veel aanbieders nu onvoldoende. Dit concludeert de Kansspelautoriteit (Ksa) na een uitgebreid onderzoek:

Vergunninghouders van online kansspelen zouden sneller en beter kunnen ingrijpen bij onmatig spel of een mogelijke gokverslaving. Dat gebeurt bij te veel aanbieders nu onvoldoende. Dit concludeert de Kansspelautoriteit (Ksa) na een uitgebreid onderzoek: https://t.co/RSuSGVBN0M

— Kansspelautoriteit (@Ksa_Nederland) September 12, 2023
Read More