Meteen naar de inhoud
Home » @Ksa_Nederland: In 2022 gaf de Kansspelautoriteit (Ksa) de kansspelaanbieders Betent B.V. en Play North Limited een aanwijzing omdat zij bepaalde voorschriften uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) niet naleefden.

@Ksa_Nederland: In 2022 gaf de Kansspelautoriteit (Ksa) de kansspelaanbieders Betent B.V. en Play North Limited een aanwijzing omdat zij bepaalde voorschriften uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) niet naleefden.

In 2022 gaf de Kansspelautoriteit (Ksa) de kansspelaanbieders Betent B.V. en Play North Limited een aanwijzing omdat zij bepaalde voorschriften uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) niet naleefden.https://t.co/4DxHEmWOYl

— Kansspelautoriteit (@Ksa_Nederland) September 12, 2023
Read More