Meteen naar de inhoud
Home » @AutoriteitFM: De AFM heeft een last onder dwangsom (LoD) opgelegd aan een beheerder van een beleggingsinstelling om herhaling van overtreding van de reclameregels rondom de uitgifte van een prospectus te voorkomen. Deze regels volgen uit de Prospectusverordening.

@AutoriteitFM: De AFM heeft een last onder dwangsom (LoD) opgelegd aan een beheerder van een beleggingsinstelling om herhaling van overtreding van de reclameregels rondom de uitgifte van een prospectus te voorkomen. Deze regels volgen uit de Prospectusverordening.

De AFM heeft een last onder dwangsom (LoD) opgelegd aan een beheerder van een beleggingsinstelling om herhaling van overtreding van de reclameregels rondom de uitgifte van een prospectus te voorkomen. Deze regels volgen uit de Prospectusverordening. https://t.co/XRs12cbDcW pic.twitter.com/5RUsrtmexM

— AFM (@AutoriteitFM) September 5, 2023
Read More