Meteen naar de inhoud
Home » @FIOD: We hielden op 13 maart een 47-jarige vrouw uit #Sluis aan, op verdenking van #fraude met #omzetbelasting en valsheid in geschrift. Bij een controle door @belastingdienst vielen diverse ingediende facturen op. @FP_OM leidt het onderzoek.

@FIOD: We hielden op 13 maart een 47-jarige vrouw uit #Sluis aan, op verdenking van #fraude met #omzetbelasting en valsheid in geschrift. Bij een controle door @belastingdienst vielen diverse ingediende facturen op. @FP_OM leidt het onderzoek.

We hielden op 13 maart een 47-jarige vrouw uit #Sluis aan, op verdenking van #fraude met #omzetbelasting en valsheid in geschrift. Bij een controle door @belastingdienst vielen diverse ingediende facturen op. @FP_OM leidt het onderzoek. https://t.co/QboT0vEOyi

— FIOD (@FIOD) March 14, 2023
Read More