Meteen naar de inhoud
Home » Marechaussee: Tijd voor aflevering 4 van de serie Vragenvuur! We gaan de grens over met Maarten Jan van het Grensoverschrijdend Politieteam en @bpol_nord. Kijk mee hoe zijn dag eruit ziet en welke antwoorden hij geeft op alle vragen die door onze volgers gesteld zijn:👉

Marechaussee: Tijd voor aflevering 4 van de serie Vragenvuur! We gaan de grens over met Maarten Jan van het Grensoverschrijdend Politieteam en @bpol_nord. Kijk mee hoe zijn dag eruit ziet en welke antwoorden hij geeft op alle vragen die door onze volgers gesteld zijn:👉

Tijd voor aflevering 4 van de serie Vragenvuur! We gaan de grens over met Maarten Jan van het Grensoverschrijdend Politieteam en @bpol_nord. Kijk mee hoe zijn dag eruit ziet en welke antwoorden hij geeft op alle vragen die door onze volgers gesteld zijn:👉https://t.co/yC2cEddZY6 pic.twitter.com/xEjlShiHfW

— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) January 25, 2023
Read More