Meteen naar de inhoud
Home » @KMar_PenB_SPL: Wij hebben verschillende zaken aangetroffen:1x aantreffen gelblaster gelijkend op een HK4161x aantreffen stiletto, boksbeugel en pepperspray4x aantreffen klapmessen1x aanhouding rijden onder invloed (drugs)1x aanhouding rijden met ingevorderd rijbewijs (+ opgeven valse naam)

@KMar_PenB_SPL: Wij hebben verschillende zaken aangetroffen:1x aantreffen gelblaster gelijkend op een HK4161x aantreffen stiletto, boksbeugel en pepperspray4x aantreffen klapmessen1x aanhouding rijden onder invloed (drugs)1x aanhouding rijden met ingevorderd rijbewijs (+ opgeven valse naam)

Wij hebben verschillende zaken aangetroffen:
1x aantreffen gelblaster gelijkend op een HK416
1x aantreffen stiletto, boksbeugel en pepperspray
4x aantreffen klapmessen
1x aanhouding rijden onder invloed (drugs)
1x aanhouding rijden met ingevorderd rijbewijs (+ opgeven valse naam)

— KMar Politiedienst Schiphol (@KMar_PenB_SPL) September 23, 2022
Read More

Secured By miniOrange