Meteen naar de inhoud
Home » @KMar_PenB_SPL: 1x Inbeslagname spookvoertuig1x Inbeslagname voertuig conservatoir beslagVerder nog verschillende andere zaken aangetroffen en meerdere processen-verbaal uitgeschreven voor de Wegenverkeerswet.#marechaussee #kmar #politie #schiphol #controle #samenwerking #wvw #wwm #taxi

@KMar_PenB_SPL: 1x Inbeslagname spookvoertuig1x Inbeslagname voertuig conservatoir beslagVerder nog verschillende andere zaken aangetroffen en meerdere processen-verbaal uitgeschreven voor de Wegenverkeerswet.#marechaussee #kmar #politie #schiphol #controle #samenwerking #wvw #wwm #taxi

1x Inbeslagname spookvoertuig
1x Inbeslagname voertuig conservatoir beslag

Verder nog verschillende andere zaken aangetroffen en meerdere processen-verbaal uitgeschreven voor de Wegenverkeerswet.#marechaussee #kmar #politie #schiphol #controle #samenwerking #wvw #wwm #taxi

— KMar Politiedienst Schiphol (@KMar_PenB_SPL) September 23, 2022
Read More

Secured By miniOrange