Meteen naar de inhoud
Home » @Marechaussee: Een kijkje in het Operationeel Centrum: CameratoezichtIn de zesde post van het OPSCENT Special kijken we naar het cameratoezicht (CT). Als onderdeel van het OPSCENT zorgt het CT voor camerabeelden bij meldingen op Schiphol.#marechaussee #KMar #OPSCENT

@Marechaussee: Een kijkje in het Operationeel Centrum: CameratoezichtIn de zesde post van het OPSCENT Special kijken we naar het cameratoezicht (CT). Als onderdeel van het OPSCENT zorgt het CT voor camerabeelden bij meldingen op Schiphol.#marechaussee #KMar #OPSCENT

Een kijkje in het Operationeel Centrum: Cameratoezicht

In de zesde post van het OPSCENT Special kijken we naar het cameratoezicht (CT). Als onderdeel van het OPSCENT zorgt het CT voor camerabeelden bij meldingen op Schiphol.#marechaussee #KMar #OPSCENT pic.twitter.com/xd4Y45YTKR

— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) September 22, 2022
Read More