Meteen naar de inhoud
Home » @Marechaussee: Op woensdag 14 september werd, onder leiding van de Koninklijke Marechaussee, een grote Mobiel Toezicht Veiligheid controle gehouden op de A12 bij Babberich. Bekijk het gehele bericht op de website👇#marechaussee #KMar

@Marechaussee: Op woensdag 14 september werd, onder leiding van de Koninklijke Marechaussee, een grote Mobiel Toezicht Veiligheid controle gehouden op de A12 bij Babberich. Bekijk het gehele bericht op de website👇#marechaussee #KMar

Op woensdag 14 september werd, onder leiding van de Koninklijke Marechaussee, een grote Mobiel Toezicht Veiligheid controle gehouden op de A12 bij Babberich.

Bekijk het gehele bericht op de website👇#marechaussee #KMarhttps://t.co/10nVaia4d6 pic.twitter.com/MkJu5fYTYL

— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) September 15, 2022
Read More