Meteen naar de inhoud
Home » Zeven aanhoudingen, vier vuurwapens en dertig kilo nepdrugs bij politieactie in Pendrecht

Zeven aanhoudingen, vier vuurwapens en dertig kilo nepdrugs bij politieactie in Pendrecht

Rotterdam – In een onderzoek naar verboden wapenbezit hield de politie eerder deze week zeven verdachten aan. Ook zijn er vier vuurwapens in beslag genomen. In een auto lag dertig kilo aan poeder waarvan vermoed werd dat het ging om verdovende middelen, maar uiteindelijk nepdrugs bleek.Uit politieonderzoek bleek dat er vuurwapens zouden liggen in een woning aan het Middelharnishof in Pendrecht. Maandag 1 augustus stapte het arrestatieteam op dit adres binnen en hield drie mannen van 38, 42 en 49 jaar zonder vaste woon- en verblijfplaats aan. Er werden drie vuurwapens aangetroffen, deze nam de politie in beslag.

Read More