Meteen naar de inhoud
Home » @RIEC_LIEC: RIEC Limburg is per direct op zoek naar een Criminoloog-Analist. Herken jij je in de kerncompetenties: integriteit, samenwerken, ondernemend en klantgerichtheid? Solliciteer dan uiterlijk 15 juli op deze vacature via: #RIEC #criminoloog #analist

@RIEC_LIEC: RIEC Limburg is per direct op zoek naar een Criminoloog-Analist. Herken jij je in de kerncompetenties: integriteit, samenwerken, ondernemend en klantgerichtheid? Solliciteer dan uiterlijk 15 juli op deze vacature via: #RIEC #criminoloog #analist

RIEC Limburg is per direct op zoek naar een Criminoloog-Analist. Herken jij je in de kerncompetenties: integriteit, samenwerken, ondernemend en klantgerichtheid? Solliciteer dan uiterlijk 15 juli op deze vacature via:https://t.co/e4MBcI1Ggv#vacature #RIEC #criminoloog #analist

— RIEC-LIEC (@RIEC_LIEC) June 23, 2022
Read More