Meteen naar de inhoud
Home » Van de hoofdredactie: waarom en hoe wij een podium boden aan een ‘klokkenluider’

Van de hoofdredactie: waarom en hoe wij een podium boden aan een ‘klokkenluider’

Zeventien minuten leestijd, dat is zeker voor Omroep West-begrippen enorm lang. Zelden tot nooit publiceren wij zulke omvangrijke verhalen. Maar afgelopen zaterdag, bij het aangrijpende en onthullende verhaal van onze onderzoeksjournalist Chris van Dijk over ‘klokkenluider’ Wilfred Zielman uit Bergambacht, vonden we het gerechtvaardigd. En ons publiek kennelijk ook, want het artikel werd tot nog toe 63.000 keer gelezen, ook nog eens langdurig en bovendien veel gedeeld. Hoe is dit bijzondere verhaal tot stand gekomen? En waarom maakten wij het eigeniijk? Hoofdredacteur Henk Ruijl licht toe.

Read More