Meteen naar de inhoud
Home » @DefensieStas: Vandaag was de beëdiging van reservisten. Deze militairen kiezen ervoor zich parttime in te zetten voor defensie, naast een reguliere baan/studie. Hun inzetbaarheid is erg belangrijk en zorgt voor een mooie verbinding met de samenleving.Nieuwsbericht ⤵️

@DefensieStas: Vandaag was de beëdiging van reservisten. Deze militairen kiezen ervoor zich parttime in te zetten voor defensie, naast een reguliere baan/studie. Hun inzetbaarheid is erg belangrijk en zorgt voor een mooie verbinding met de samenleving.Nieuwsbericht ⤵️

Vandaag was de beëdiging van reservisten. Deze militairen kiezen ervoor zich parttime in te zetten voor defensie, naast een reguliere baan/studie. Hun inzetbaarheid is erg belangrijk en zorgt voor een mooie verbinding met de samenleving.

Nieuwsbericht ⤵️https://t.co/w3q4mezu1K pic.twitter.com/cZEETDXT3m

— Christophe van der Maat (@DefensieStas) April 9, 2022
Read More