Meteen naar de inhoud
Home » @Marechaussee: De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdag twee Irakezen van 28 en 29 jaar aangehouden op de A67 bij Venlo. De bestelbus van de mannen, die verdacht worden van mensensmokkel, lag vol met onder andere zwemvesten en handpompen: .

@Marechaussee: De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdag twee Irakezen van 28 en 29 jaar aangehouden op de A67 bij Venlo. De bestelbus van de mannen, die verdacht worden van mensensmokkel, lag vol met onder andere zwemvesten en handpompen: .

De Koninklijke Marechaussee heeft vrijdag twee Irakezen van 28 en 29 jaar aangehouden op de A67 bij Venlo. De bestelbus van de mannen, die verdacht worden van mensensmokkel, lag vol met onder andere zwemvesten en handpompen: https://t.co/CuKdbUergm. pic.twitter.com/Z3bw15OzmR

— Koninklijke Marechaussee (@Marechaussee) April 8, 2022
Read More